APARTAMENTE ÎN CHIŞINĂU

Planificaţi să procuraţi un apartament la preţ adecvat sau direct de la proprietar?
Catalogul conține apartamente cu 1, 2, 3, şi chiar cu 4 camere în Chișinău. Consultați descrierile noastre detaliate despre apartamentele situate în principal în centrul Chișinăului, sectoarele Ciocana şi Rîşcani. Apartamente în clădiri noi de diferite machete – în case noi și complexe rezidențiale ale firmelor de construcții de încredere. De asemenea, prezentăm spre vînzare apartamente pe piața secundară, în case tipice cu aspect standard, la prețuri care pot fi discutate direct cu proprietarii lor. În catalogul site-ului nostru oficial există doar oferte reale de apartamente de vânzare. Garantăm puritatea lor legală și suntem gata să furnizăm oricând un pachet de documente pentru vânzarea apartamentului. Ne oferim să apelaţi la serviciile noastre de înaltă calitate, disponibile atît pentru potențialii cumpărători, cît și pentru acei oameni – care sunt încă în stadiul luării deciziilor cu privire la vânzare. Consultările avocaților noștri, evaluarea preliminară a costului apartamentului și consultarea unui specialist de vânzări – sunt servicii absolut gratuite pentru potențialii clienți. Vrei să vinzi un apartament și să cumperi altul în același timp? Vă vom ajuta întotdeauna să vă vindeți al vostru, să alegeți un apartament care să fie perfect pentru familia dvs. Organizăm nu numai vânzări directe de apartamente, ci și tranzacții alternative, schimburi și lanțuri complexe de vânzări – legate într-o singură tranzacție. Ne prețuim reputația, ne iubim munca, liniștea biroului, zgomotul orașului, cartierele sale, străzile și casele. Știm totul despre apartamentele pe care le oferim, știm despre avantajele și dezavantajele acestora, știm la ce preț au fost vândute astfel de apartamente și costul lor astăzi. Pentru a vă economisi timpul, am pregătit fotografii de calitate, recenzii video cu comentarii și suntem gata să răspundem la întrebări. Economisiți-vă timpul, fiți practici și gândindu-vă la cumpărarea sau vânzarea unui apartament, optaţi pentru a stabili o sarcină unui agent și rezolvați-vă problemele într-o săptămână în loc de a petrece întregul an 2022 pentru a găsi sau a vinde un apartament în Chișinău. Este incredibil de profitabil pentru cumpărători și vânzători să lucreze cu un agent imobiliar experimentat, veridic. Agentul responsabil va asculta și înțelege – ce este cel mai important pentru dvs. în alegerea unui apartament. Agentul tău te va însoți în rezolvarea cumpărării și vânzării apartamentului tău, îți va răspunde la toate întrebările, va organiza totul, te va proteja de la luarea deciziilor greșite, va minimiza riscurile, va oferi alegeri și va arăta diferențele … De fapt, după rezolvarea cu succes a problemelor tale, vei realiza că agentul tău imobiliar este, de fapt, cel mai bun prieten și ajutor al tău în care poți, și ar trebui, să ai încredere.
Doriţi să cumpăraţi un apartament de la un proprietar adecvat? Alegeţi! Vă vom prezenta proprietarului viitorului dvs. apartament și vă vom ajuta să găsiți un compromis, iar dacă este necesar – vă vom ajuta să cumpărați un apartament în ipotecă, să pregătiți documente, să întocmiți o vânzare, să vă aranjați mutarea. Aveți șansa să vă asigurați că agenția imobiliară este un asistent indispensabil în problemele de vânzare și cumpărare de locuințe, un garant al securității și al vieții confortabile în viitor.

VÎNZARE URGENTĂ DE APARTAMENTE

Vânzarea urgentă a unui apartament este un serviciu oferit proprietarilor de apartamente și companiilor de construcții. Când vânzătorul, din anumite considerente, vrea să vândă urgent apartamentul, ne cere o vânzare urgentă. Pentru vânzări urgente, accelerăm toate procesele, folosim toate canalele online și offline pentru a promova obiectul pentru a comunica cu cumpărătorii potențiali. În acest caz, termenul de vânzare al apartamentului anunțat este în medie de la 4 la 14 zile, iar prețul apartamentului cu acordul proprietarului său poate fi redus.
Vindeţi cu noi! Vânzarea independentă se termină foarte des pentru proprietar, cu vânzare urgentă, pierdere de timp prețios și bani. Pentru vânzare urgentă, vă recomandăm să contactați un agent conștiincios. Când un vânzător angajează un agent, interesele sale sunt protejate de o echipă de profesioniști diferiți. Astfel cresc șansele de a vinde un apartament mai scump și mai rapid. Dacă tu, în calitate de vânzător, ne suni astăzi – mâine publicitatea apartamentului tău va fi plasată pe toate platformele de publicitate decente. Un număr mare de potențiali cumpărători vor afla despre tine și, în consecință, afacerea dvs. va avea loc foarte curând.

PARTENERII NOȘTRI

(Русский)

Здесь мы размещаем логотипы наших партнёров, в основном это застройщики, строительные организации, которые занимаются строительством зданий, сооружений и жилых комплексов не только на территории Кишинёва, но и по всей Молдове ! Учитывая пожелания наших клиентов, мы готовы предложить покупателям квартиры вторичного рынка и новострои по цене застройщика. С каждой из строительных организаций мы заключаем договор о сотрудничестве и после этого размещаем на сайте объекты для продажи. Информацию о застройщиках и жилых комплексах  вы можете найти в „полезной информации”  Застройщики Молдовы, Жилые комплексы Кишинёва

©2020 keys.md. Toate drepturile rezervate.